Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leeszaal Vreewijk.


 

R. M. van Heeringen - Kwaliteitsbepalend onderzoek ten behoeve van duurzaam behoud van neolithische terreinen in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. Deel 2 Site-dossiers.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: R. M. van Heeringen - Kwaliteitsbepalend onderzoek ten behoeve van duurzaam behoud van neolithische terreinen in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. Deel 2 Site-dossiers.
Schrijver: R. M. van Heeringen
Titel: Kwaliteitsbepalend onderzoek ten behoeve van duurzaam behoud van neolithische terreinen in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. Deel 2 Site-dossiers.
ISBN: 9789057990334
Uitgever: Rijksdienst ACM
Bijzonderheid: 2002, paperback, 30 x 21,3 x 20 cm, met illustraties, 358pp.
Prijs: € 24,50
Meer info Kwaliteitsbepalend onderzoek ten behoeve van duurzaam behoud van neolithische terreinen in West-Friesland en de kop van Noord-Holland.

DEEL 2 Site-dossiers

Wij hebben ook Deel 1: Waardestelling

Een keurig boek met schone frisse pagina's zonder onderstrepingen, aantekeningen, markeringen of iets dergelijk.

Het voor u liggende boekwerk maakt onderdeel uit van de rapportage waarin de resultaten worden gepresenteerd van het kwaliteitsbepalend onderzoek van een uniek ensemble prehistorische wetland-vindplaatsen in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Het onderzoek staat ook bekend onder de kortere titel 'project De Gouw'. Dit rapport verschijnt als nummer 21 in de reeks Nederlandse Archeologische Rapporten (NAR), uitgegeven door de Rijksdienst voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek (ROB) te Amersfoort.
Om de praktische bruikbaarheid van het rapport te vergroten, bestaat het uit drie verschillende delen. Ieder deel is gericht op een specifieke groep potentiƫle gebruikers (zie ook deel 1, paragraaf 1.2).

Deel 1 bevat inleidende hoofdstukken, de waardestelling van de terreinen en inrichtings- en beheeradviezen om de huidige kwaliteit van de terreinen te handhaven.
Alle vindplaatsgegevens zijn samengebracht in de site-dossiers in deel 2. De gegevens zijn vooral van belang voor diegenen die daadwerkelijk betrokken zijn bij de inrichting van specifieke terreinen.
Deel 3 bevat geologische en archeologische achtergrondinformatie die voorheen alleen in interne rapporten beschikbaar was. De in het rapport ontsloten archeologische gegevens en kennis vormen niet alleen de onderbouwing voor de waardering van de terreinen, maar bieden tevens het vertrekpunt voor verdere (universitaire) studie naar gesignaleerde kennislacunes.
Boek bekijken

Leeszaal Vreewijk

zakelijk

Leeszaal Vreewijk uit Rotterdam

Logo Leeszaal Vreewijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.