Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Vandersteen, W - Suske en Wiske 15 exemplaren

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vandersteen, W - Suske en Wiske 15 exemplaren
Schrijver: Vandersteen, W
Titel: Suske en Wiske 15 exemplaren
ISBN:
Uitgever: Standaard
Bijzonderheid: Nrs 73-77-89105-122-137-139-148-149-165-167-189-204-221-234, met gebruiksporen.
Prijs: € 15,00
€ 6,00
Meer info Suske en Wiske is een Vlaamse stripreeks die is bedacht door Willy Vandersteen en in eerste instantie ook door hemzelf getekend werd. Later werd de strip voortgezet door achtereenvolgens Paul Geerts, Marc Verhaegen en het duo Luc Morjaeu en Peter Van Gucht van Studio Vandersteen. Het is een van de populairste stripseries in Vlaanderen en een van de Vlaamse strips die ook in Nederland erg populair is geworden. De serie loopt sinds 1945 en daarmee is het de langstlopende stripreeks van in ieder geval de Benelux, en volgens sommigen zelfs wereldwijd.
De verhalen zijn altijd in de eerste plaats humoristisch van aard geweest, met daarnaast over het algemeen een sterk moraliserende ondertoon. Centraal staat vaak een min of meer actueel maatschappelijk thema. Daarnaast vormen allerlei elementen uit de Vlaamse folklore, bekende sprookjes, volksverhalen, de geschiedenis en de mythologie vaak het uitgangspunt van een avontuur. (Bron: Wikipedia)
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit priv├ębezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.