Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Sleen, Marc - De Lustige Kapoentjes (Nr. 9 en 15)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sleen, Marc - De Lustige Kapoentjes (Nr. 9 en 15)
Schrijver: Sleen, Marc
Titel: De Lustige Kapoentjes (Nr. 9 en 15)
ISBN:
Uitgever: Drukkerij Het Volk, Gent
Bijzonderheid: 30x22 cm. Het zijn oude exemplaren, dus gebruiksporen, soms plakband. Stempel en aankoopdatum. Nr 9 linker pagina in zwart-wit en rechter pagina in 4(?) kleur.
Prijs: € 9,00
€ 4,50
Meer info De Lustige Kapoentjes is een Vlaamse stripreeks die onder verschillende titels en met verschillende personages en striptekenaars bestaan heeft. Er zijn onder meer versies van Marc Sleen (De Lustige Kapoentjes) en Willy Vandersteen (De Vrolijke Bengels), wellicht de bekendste en populairste gedaanten onder stripfans.
De gagreeks was vooral populair in Vlaanderen tijdens de jaren 40, 50 en vroege jaren 60 van de 20e eeuw. Wekelijks werd er één pagina rond gepubliceerd in de jeugdbijlagen van de kranten Het Volk ('t Kapoentje) en De Standaard (Ons Volkske).
In al haar gedaantes kende de reeks hetzelfde concept: een groepje kinderen haalt kattenkwaad en andere streken uit en is regelmatig de plaatselijke wijkagent en een oudere, kwaadaardige jongere te slim af.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.