Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Vleugel, G. - Na de seksuele revolutie + CD

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vleugel, G. - Na de seksuele revolutie + CD
Schrijver: Vleugel, G.
Titel: Na de seksuele revolutie + CD
ISBN: 9789038874463
Uitgever: Nijgh & van Ditmar, Amsterdam
Bijzonderheid: 1999, 1e druk. Gebonden / hardcover, 22x14 cm. In uitstekende staat en met CD. Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00.
Prijs: € 14,00
€ 6,50
Meer info Guus Vleugel, (1932-1998) was jarenlang met Annie M.G. Schmidt de belangrijkste tekstleverancier voor het Nederlandse cabaret. Hij schreef een groot deel van het repertoire voor het legendarische Lurelei en hij werd de eerste tekstschrijver voor de soloprogramma's van Jasperina de Jong. Vleugel is de satiricus voor wie geen taboe heilig was. Teksten als 'Call girl', 'God is niet dood' (Ik dans met God zo goddelijk de tango) en 'Arme ouwe' (over koningin Juliana) veroorzaakten stormen van verontwaardiging in het brave Nederland van de jaren zestig. Guus Vleugel, die ook romans, komische drama's en venijnige columns schreef, werd in 1973 voor zijn liedteksten bekroond met de literaire Van der Hoogtprijs. Zijn teksten laten zich lezen als een zedenkroniek van Nederland, in de tijden van voor en na de Seksuele Revolutie. En ze zijn zeer leesbaar gebleven, dankzij Vleugels technisch meesterschap en sardonisch gevoel voor humor.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.