Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Kloet, Co de en Boudewijns, Leo - Diep in mijn hart, honderd liedjes die de eeuw trotseren.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kloet, Co de en Boudewijns, Leo - Diep in mijn hart, honderd liedjes die de eeuw trotseren.
Schrijver: Kloet, Co de en Boudewijns, Leo
Titel: Diep in mijn hart, honderd liedjes die de eeuw trotseren.
ISBN: 9789068016413
Uitgever: Prom, Uitgeverij De
Bijzonderheid: 1999, tweede druk, 239pp, paperback, 20x12x2 cm. Naam 1e eigenaar op pagina 3. Ziet er verder uitstekend uit. 2CD mogelijk.
Prijs: € 9,00
€ 4,00
Meer info Dubbel CD erbij mogelijk. Kosten zijn dan € 18,00. Welke liedjes zijn zo diep geworteld in de liederenschat van Nederland dat ze ook de volgende eeuw nog zullen worden gezongen en gespeeld? Die vraag trachten de samenstellers van deze bundel te beantwoorden. Hun keuze werd niet alleen bepaald door het artistiek niveau van tekst en muziek, maar zeker ook door het volkse sentiment dat uitmaakt welke liedjes populair worden en welke niet.
Van 'M'n eerste' uit 1914 via 'Zonnig Madeira' uit de oorlogsjaren tot recente juweeltjes zoals 'Ik zou wel eens willen weten' (1959), 'Het Land van Maas en Waal' (1966) tot 'Ik heb je lief' (1996) zijn het zonder uitzondering hoogtepunten uit de rijke geschiedenis van het Nederlandse lied.
Naast de tekst van elk lied is er in DIEP IN MIJN HART ruimte voor een verhaal over het lied, bomvol wetenswaardigheden: over de schrijver en de componist, over beroemde vertolkers, over succes, over de achterkant van het succes. Een onvolprezen naslagwerk, een zing- en leesboek, een boek om te koesteren.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.