Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Janssen, H.H. - Latijnse letterkunde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Janssen, H.H. - Latijnse letterkunde
Schrijver: Janssen, H.H.
Titel: Latijnse letterkunde
ISBN:
Uitgever: De erven F. Bohn, Haarlem.
Bijzonderheid: eerste druk 1956, 300pp, 22x15x3 cm, gebonden / hardcover, potlood-onderstrepingen. In goede staat, gezien de leeftijd.
Prijs: € 7,00
€ 4,50
Meer info Beknopt overzicht, bestemd voor de belangstellende leek. Inderdaad bevattelijk geschreven zonder vakjargon. De stof is consequent geordend naar literaire genres, zodat auteurs, die in verschillende genres schreven, meermalen voorkomen. Dit maakt het moeilijk een periode in zijn geheel te overzien. Hieraan is tegemoet gekomen door samenvattende overzichten. Naast een overzicht van het werk van een auteur en soms een korte inhoud volgt meestal ook een waardering. In latere drukken zijn nieuwere inzichten sinds de 1e druk (1956) zijn niet verwerkt. Ondanks bezwaren tegen de opvattingen van de auteur over de ontwikkeling der latijnse literatuur aanbevolen.
(NBD|Biblion recensie, Dr. M.F.A. Brok)
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.