Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Doel, H.W. van den - Plaatsen van herinnering - Box met de 4 delen samen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Doel, H.W. van den - Plaatsen van herinnering - Box met de 4 delen samen.
Schrijver: Doel, H.W. van den
Titel: Plaatsen van herinnering - Box met de 4 delen samen.
ISBN: 9789035128569
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheid: 2005, Gebonden. In uitstekende staat, doch rug iets verkleurd. Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00.
Prijs: € 48,00
€ 6,50
Meer info Plaatsen van herinnering is een ontdekkingstocht door de geschiedenis van de Lage Landen langs 160 plaatsen samengesteld als vierdelige reeks. In het eerste deel 'Nederland van prehistorie tot Beeldenstorm' komen op verkennende wijze veertig gedenkplaatsen uit de Lage Landen aan bod.
Het tweede deel 'Nederland in de negentiende eeuw' beschrijft de plaatsen waarmee we onlosmakelijk verbonden zijn met de negentiende eeuw. Het huisje van waar van Gogh 'de aardappeleters' schilderde, het Rijksmuseum en het Concertgebouw zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.
In het derde deel 'Nederland in de zeventiende en achttiende eeuw' vertellen deskundigen op een toegankelijke manier over de historische gebeurtenissen op veertig plekken in Nederland die in de zeventiende en achttiende eeuw plaatsvonden. In dit derde deel zijn onder andere de Duinen bij Nieuwpoort, de Nachtwacht en het Spinozahuis in Rijnsburg opgenomen.
In het vierde deel ' Nederland in de twintigste eeuw' komt het recente verleden weer tot leven. De hoogte- en dieptepunten van onze politieke, militaire, economische, sociale, culturele en sportieve geschiedenis worden behandelt in veertig meeslepende hoofdstukken.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.