Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Frith, Uta - Autisme / sleutel tot het raadsel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Frith, Uta - Autisme / sleutel tot het raadsel
Schrijver: Frith, Uta
Titel: Autisme / sleutel tot het raadsel
ISBN: 9789052403533
Uitgever: Hadewijch, Antwerpen-Baarn
Bijzonderheid: 1977, 2e druk, 216pp, in uitstekende staat.
Prijs: € 8,00
€ 4,00
Meer info Wat is het verschil tussen autisme en het Asperger-syndroom? Hoe worden zij veroorzaakt en is er wat aan te doen? Waarom lijken ze steeds vaker voor te komen? Zijn we niet allemaal een beetje autistisch? Een stoornis in het autismespectrum kan gepaard gaan met bijzondere talenten, maar ook met grote problemen: rigide gedrag, beperkte interesses en minimale communicatie en interactie. Autisme is een ingrijpende stoornis die niet eenvoudig te overwinnen is.

Ondanks de toenemende bekendheid van autisme, zijn er nog steeds maar weinig harde feiten over deze stoornis. Uta Frith selecteerde voor dit boek de best houdbare onderzoeksresultaten. Ze legt uit welke sociale beperkingen autisme met zich meebrengt en hoe die veroorzaakt worden, beschrijft hoe mensen met autisme de wereld ervaren en verklaart hun gedrag. Ze sluit af met een overzicht van mogelijkheden voor behandeling en begeleiding.
Autisme - een korte inleiding is een prachtig overzicht voor ouders, partners, familieleden, hulpverleners en docenten - en voor mensen met autisme.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit priv├ębezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.