Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Rees, E. - Blijf bij mij & Heb mij lief (2 boeken)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rees, E. - Blijf bij mij & Heb mij lief (2 boeken)
Schrijver: Rees, E.
Titel: Blijf bij mij & Heb mij lief (2 boeken)
ISBN: 9789063050207
Uitgever: Archipel
Bijzonderheid: 2003, paperback
Prijs: € 6,00
€ 4,00
Meer info Een meeslepende en komische romcom over twee verstokte singles in Londen.
Jack is 27. Hij houdt hardnekkig vast aan het ideaalbeeld van zijn droomvrouw dat hij van kinds af aan heeft, en hij vindt het heerlijk om vrijgezel te zijn.
Amy is 25, single en droomt van een carrière in de mode-industrie. Ze is al in geen eeuwen meer een echt leuke man tegengekomen en zit er nogal doorheen.
Dan, op een feestje in hartje Londen, lopen Jack en Amy elkaar tegen het lijf. Het klikt tussen de twee, maar Jack zoekt een meisje voor een avond, Amy zoekt de man van haar leven. Hoe zal dat aflopen?
Heb mij lief is een heerlijke romantische comedy, afwisselend geschreven vanuit het perspectief van Jack en dat van Amy. Het is een internationale bestseller, waarvan in Nederland al meer dan 30.000 exemplaren zijn verkocht. Er zijn nog twee vervolgdelen (Blijf bij mij & Heb je mij nog lief).
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.