Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Baricco, A. - Dit verhaal

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baricco, A. - Dit verhaal
Schrijver: Baricco, A.
Titel: Dit verhaal
ISBN: 9789023421917
Uitgever: De bezige bij
Bijzonderheid: 2007, Gebonden, rug iets verkleurd, in uitstekende staat
Prijs: € 5,00
€ 4,00
Meer info Ultimo heette zo omdat hij het eerste kind was. “En het laatste,” had zijn moeder direct gepreciseerd, zodra ze weer wat was bijgekomen van de bevalling. Dus heette hij Ultimo.’
Zo begint Alessandro Baricco’s zesde roman, Dit verhaal-het verhaal van Ultimo Parri, een bijzonder jongetje dat iedereen om zijn vingers windt. Een rijke raakt zo onder de indruk dat hij Ultimo’s vader aanneemt als mecanicien. Eerst reist Ultimo met hen de autocircuits af, maar algauw trekt hij de wijde wereld in om zijn droom na te jagen, orde scheppen in de chaos hem heen. Hij overleeft de wreedheden van de Eerste Wereldoorlog, maar pas huij verliefd wordt op de Russische Elizaveta maakt Ultimo op verrassende wijze zijn droom waar.
Het virtuoos en met veel gevoel vertelde levensverhaal van Ultimo geeft een prachtig beeld van Itali n de twintigste eeuw en een wereld die zich opmaakt voor de moderne tijd. Dit verhaal is opnieuw een overtuigend bewijs van Alessandro Baricco’s meesterschap.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.