Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lillith.


 

Deary, T. - De waanzinnige geschiedenis van de hele wereld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Deary, T. - De waanzinnige geschiedenis van de hele wereld
Schrijver: Deary, T.
Titel: De waanzinnige geschiedenis van de hele wereld
ISBN: 9789020605556
Uitgever: kluitman
Bijzonderheid: 2003, Gebonden verzk 3.80 in NL
Prijs: € 31,95
€ 4,50
Meer info Geschiedenis zoals je het nog nooit gelezen hebt!In de Waanzinnige Geschiedenis van de Hele Wereld lees je het spannende verhaal van de mensheid, van de Neanderthalers die hapjes hersenen namen tot het tochtige leven in een Middeleeuws kasteel. En dat allemaal in kleur!

Terry Deary werd op 3 januari in 1946 geboren in Sunderland in het noordwesten van Engeland. Na zijn middelbare school volgde hij een opleiding tot leraar. Twee jaar lang gaf hij les op een basisschool. Daarna gaf hij nog twee jaar toneellessen. In 1972 werd hij acteur van beroep. Naast het acteren schreef en regisseerde hij kindervoorstellingen. In 1975 begon hij met het schrijven van boeken. Hij gebruikte daarvoor het eerst zijn meest succesvolle theatervoorstellingen die hij voor kinderen had geschreven.

Hij is auteur van onder andere Die gave Grieken, Die eeuwige Egyptenaren, Ruige ridders en kille kastelen, Geest ontsnapt.
Boek bekijken

Lillith uit Kockengen

particulier

Logo Lillith

de verpakking wint geen schoonheidsprijzen, probeer zoveel mogelijk te recycelen en toch veilig te versturenboekenlijst is helaas niet update, veel mensen bestellen en zien er vervolgens vanaf :(

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.