Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lillith.


 

Steur, C. - De Levensboom Van De Godsdienst jodendom, christendom en islam in het licht van de kabbalah

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Steur, C. - De Levensboom Van De Godsdienst jodendom, christendom en islam in het licht van de kabbalah
Schrijver: Steur, C.
Titel: De Levensboom Van De Godsdienst jodendom, christendom en islam in het licht van de kabbalah
ISBN: 9789064460463
Uitgever: Amphora Books
Bijzonderheid: 2007, 208pp, paperback BOEK heeft vochtproblemen gehad, zie foto's vanwege golvende bladzijdes 3.90 verzk in NL
Prijs: € 29,95
€ 4,50
Meer info Dit boek is geschreven vanuit de overtuiging dat de oorsprong van de godsdiensten ligt in Gods openbaring, door mensen uitgewerkt. De auteur laat de werking van de monotheïstische godsdiensten zien aan de hand van de Levensboom, de centrale figuur van de Kabbalah (de joods mystieke richting). De mens die zich daarop toelegt, verbindt de werelden en beklimt de Levensboom en de evolutionaire ladder. Hij of zij groeit in bewustzijn en in liefde naar heel de schepping - ook naar de aanhangers van andere godsdiensten en de zogenaamde gelovigen.

Charles Steur (1957) was elf jaar benedictijner monnik. Na zijn uittreding heeft hij zijn studie systematische theologie afgerond en zich jarenlang georiënteerd op de kabbala. Zij stelde hem in staat de eenheid te ontdekken en de non-dualistische tradities te verstaan. Daarnaast bleef hij vreugde vinden in de eucharistie, in de meer poëtische liederen van de christelijke liturgie, in de woorden van Jezus, die verwijzen naar de bron. Hij werkt parttime als schrijver/vertaler en parttime als psychiatrisch verpleegkundige.

Dit boek is geschreven vanuit de overtuiging dat de oorsprong van de godsdiensten ligt in Gods openbaring, door mensen uitgewerkt. De auteur laat de werking van de monotheïstische godsdiensten zien aan de hand van de Levensboom, de centrale figuur van de Kabbalah (de joods mystieke richting). De mens die zich daarop toelegt, verbindt de werelden en beklimt de Levensboom en de evolutionaire ladder. Hij of zij groeit in bewustzijn en in liefde naar heel de schepping - ook naar de aanhangers van andere godsdiensten en de zogenaamde gelovigen.
Boek bekijken

Lillith uit Kockengen

particulier

Logo Lillith

de verpakking wint geen schoonheidsprijzen, probeer zoveel mogelijk te recycelen en toch veilig te versturenboekenlijst is helaas niet update, veel mensen bestellen en zien er vervolgens vanaf :(

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.