Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Liroboek.


 

Koren, Drees, Scheplitz, Floris - De grenzeloze smaken van Nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Koren, Drees, Scheplitz, Floris
Titel: De grenzeloze smaken van Nederland
ISBN: 9789021554006
Uitgever: Kosmos Uitgevers - 1e druk, 2013.
Bijzonderheid: Hardcover boek met talloze recepten, geïll., 224pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 7,45
€ 4,85
Meer info De grenzeloze smaken van Nederland - Drees Koren en Floris Scheplitz
Zoek je een kookboek vol heerlijke, traditionele gerechten van de verschillende bevolkingsgroepen die ons land telt? Dan heb je dat nu gevonden! De grenzeloze smaken van Nederland leert je meer over de culinaire achtergrond, verschillende eetgewoontes en tradities van de verschillende bevolkingsgroepen die ons land kent.

Schuif aan en eet mee met de verschillende culturen in ons land: van Poolse tot Iraanse en Surinaamse Nederlanders. Ook bekende Nederlanders delen hun eetherinneringen uit hun land van oorsprong. Ontdek niet alleen heerlijke, traditionele gerechten, maar leer ook meer over de culinaire achtergrond van onze buren. Grappige verschillen worden blootgelegd, handige do's en don'ts wijzen je de weg aan tafel. Het hoofdingrediënt van dit boek: de verbinding die samen eten met zich meebrengt. //

Recensie(s) : :
De journalist en de fotograaf hebben in samenwerking met Oxfam Novib een informatief lees- en kookboek samengesteld waarin dertien buitenlandse eetculturen voor het voetlicht worden gebracht. Hiervoor zijn zij op bezoek gegaan bij buitenlandse families in Nederland. Ook BN'ers met buitenlandse roots komen aan het woord. Het resultaat is een kleurrijk en informatief boek waarin kennis gemaakt kan worden met buitenlandse eetgewoonten en -gebruiken en dito receptuur. De dertien hoofdstukken met telkens een keuken centraal worden gelardeerd met veel tips en weetjes als hoe te eten met stokjes, wat te drinken bij het eten en vertalingen van 'eet'-woorden als 'smakelijk eten', 'proost' etc. De recepten worden duidelijk omschreven en bereid op volgorde van ingrediënten plus hoeveelheid personen en bereidingstijd. Het boek geeft veel mensenfotografie en beeld van de gerechten. Register op alfabetische volgorde.
Boek bekijken

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.