Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Liroboek.


 

Leunissen, H.L. - Hondenopvoeding in Nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Leunissen, H.L.
Titel: Hondenopvoeding in Nederland
ISBN: 9789076717111
Uitgever: BBPress - 1e druk, 2005.
Bijzonderheid: Hardcover boek, geïll., 196pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN
Prijs: € 8,45
€ 4,85
Meer info Meer dan honderd vertegenwoordigers uit de Nederlandse kynologie kwamen op 8 maart 1980 in Hotel Smits in Utrecht bijeen om daar een 'Vereniging voor Gedrag en Gehoorzaamheidsinstructeurs, -keurmeesters en Gedragsbeoordelaars' op te richten. Daar legden zij de fundamenten voor het huidige O&O, de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding, die nu, op 25-jarige leeftijd, ruim tweeduizend leden telt.

Dit boek gaat over de geschiedenis van O&O. Het is een weergave van de inspanningen die door velen zijn verricht om in Nederland de opleiding en opvoeding van honden op een hoger plan te brengen. Niet iedereen stond te juichen bij wat O&O deed. Sommigen hadden er moeite mee dat de vereniging zo nu en dan dwars door alle conventies binnen de georganiseerde kynologie heen liep. En de vereniging maakte het er soms ook naar, door haar doelstelling breed op te vatten.

Was het aanvankelijk de bedoeling dat O&O zich zou beperken tot uitwisseling van informatie en nascholing van instructeurs, in de loop van de jaren heeft zij zich ontwikkeld tot hét non profit onderwijsinstituut voor de aankomende en de gevorderde instructeur. Duizenden instructeurs in Nederland (en ook in België) hebben in de loop van het 25-jarig bestaan een of meer cursussen of workshops bij O&O gevolgd.

Naast geschiedenis biedt dit boek leerstof voor instructeurs door enkele belangrijke thema's uit te diepen. Met name wordt uitvoerig aandacht besteed aan de betekenis van het begrip dominantie in de omgang met honden. Ook bevat het boek een diepgaande beschouwing over gedragstests voor honden.

De oogstrelende foto's in het boek maken in een blik duidelijk waar het uiteindelijk om gaat in de hondenopvoeding: genieten van de omgang met een bijzonder huisdier als een onmisbare kameraad in het leven.
Boek bekijken

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.