Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Liroboek.


 

Clarke, Jane - Jammie Jammie

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Clarke, Jane
Titel: Jammie Jammie
ISBN: 9789058978660
Uitgever: Uitgeverij Terra / Lannoo - 1e druk, 2006.
Bijzonderheid: Hardcover boek met talloze recepten, geïll., register, 240pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 5,45
€ 4,85
Meer info : Gezond eten voor baby's & peuters //

Jammie jammie is een overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken boek voor de moderne ouder die naast koken graag tijd overhoudt voor andere leuke dingen.
Het boek behandelt de eetgewoontes en -behoeften van baby's tot en met peuters: van borst- en/of flesvoeding tot het beginnen met vaste voeding en uiteindelijk het 'met de pot mee-eten'. Inclusief specifieke aandachtspunten, zoals moeilijke eters, pijn bij doorkomende tanden en voedselallergieën. Boordevol recepten om kinderen gezond, plezierig en voedzaam te laten eten. //

Recensie(s) :
De auteur geeft een evenwichtig overzicht van wat er allemaal komt kijken bij het voeden van een baby. Uiteraard begint ze met borst-, fles- en bijvoeding; vervolgens komen aan de orde: babyvoeding en voedingsstoffen, peutervoeding, hartige en zoete gerechten, voeding en gezondheid. Ze sluit af met adviezen voor volwassenen. Met behulp van omkaderde tips waarin adviezen en heldere details en weetjes staan, krijg je inzicht in de situatie waarin je kind zich bevindt en wat daarbij past qua voeding. Ook de recepten zijn eenvoudig en helder, maar ook nieuw en verfrissend. De paginagrote kleurenfoto's maken het geheel compleet, eigentijds en herkenbaar. Ook de tekstpagina's zijn gekleurd. De auteur is voedingsdeskundige en zelf moeder van een 4-jarige. Als diëtiste begeleidt ze veel kinderen, maar ook bekende sporters en sterren. Ze schrijft voor de Daily Mail en heeft ook meegewerkt aan het televisieprogramma 'Jamie's School Dinners'. Met register en een voorwoord van de echtgenote van Jamie Oliver.
Boek bekijken

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.