Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Liroboek.


 

Lalieu, Elles - Aging

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Lalieu, Elles
Titel: Aging
ISBN: 9789461560933
Uitgever: Bertram + de Leeuw Uitgevers - 1e druk, 2012.
Bijzonderheid: Paperback, 223pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 8,45
€ 4,85
Meer info : jong, oud en eeuwig //

Oud worden willen we allemaal, het liefst in goede gezondheid. Sterker nog, we willen tot op hoge leeftijd jong blijven. Gezond ouder worden blijft daarom voor iedereen een uitdaging.

Door revolutionaire wetenschappelijke ontwikkelingen, betere voeding en betere gezondheidszorg is de leeftijdsgrens de afgelopen eeuw spectaculair opgeschoven. Elke dag stijgt onze levensverwachting met zes uur en de rek is er nog lang niet uit. Er gaan zelfs geluiden op dat ook de dood overwonnen zou kunnen worden. Dan wacht ons het eeuwige leven.

In Aging klinkt dat opeens heel aannemelijk. De adembenemende race tegen de klok door wetenschappers en de doorbraken in de laboratoria brengen de eeuwigheid dichterbij. Zullen wij het nog meemaken dat 'mensenleven' en 'oude dag' een andere betekenis krijgen? Hét antwoord op deze vraag, inclusief onmisbare aanwijzingen en tips voor hen die ook op hun 'oude dag' nog volop van het leven willen genieten zijn hier te vinden. //

Recensie(s) :
Dit boek geeft op een zo begrijpelijk mogelijk geschreven wijze aan, hoe ver nu de wetenschap der veroudering is gevorderd, vooral op het gebied der celbiologie. Vaak wordt verwezen naar andere levende wezens dan de mens. Met mate worden ook maatschappelijke zaken behandeld, zoals het pesten in een verzorgingstehuis. Het begint met de analyse van het begrip veroudering. Dan wordt de bestrijding van infecties genoemd. Het belangrijke laatste gedeelte gaat over de toekomst: de behandeling van en mogelijk een eind maken aan veroudering. Maar ook de nadelen van eeuwen oud worden duiken op: overbevolking en hoe we jaren van werken en vrije tijd zullen moeten afwisselen. Een origineel en leerzaam boek, dat besluit met een literatuuroverzicht. De schrijfster (1984) is biologe en wetenschapsjournaliste.
Boek bekijken

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.