Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Liroboek.


 

Breuiller, Jean-Francois / Mélani Le Bris - Toscane / Umbrië : Geogids

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Breuiller, Jean-Francois / Mélani Le Bris
Titel: Toscane / Umbrië : Geogids
ISBN: 9789077494196
Uitgever: ANWB Uitgeverij Boeken - 2005.
Bijzonderheid: Paperback, geïll. met foto's en kaarten, 453pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 6,45
€ 4,85
Meer info Kennismaking met Toscane en Umbrië: geografie, geschiedenis, politiek, economie, natuur, keuken, bouwkunst, muziek en nog veel meer.

Adressen en tips om uw eigen keuze uit te maken. Kies naar smaak en budget. Of u nu een kunstreis naar Florence en Siena wilt maken, wilt luieren aan het strand, de wijnkelders van de Chianti wilt bezoeken, het prachtige Toscaanse landschap te voelt wilt verkennen, leuke accommodatie in een agriturismo of een barretje voor de lekkerste ochtend cappuccino zoekt: hier vindt u alles wat u weten wilt. //

Recensie(s) :
Deze Geogids voor Umbrie en vooral Toscane opent met korte inleidingen over landschap, cultuur, gastronomie e.d., gevolgd door praktische reisinformatie. Hierna volgt het regionale deel waarin deze Italiaanse streken in 8 gedeelten worden beschreven: Florence en omgeving, Lucca en Noordwest-Toscane, Pisa en West-Toscane, Chianti en de Val d'Elsa, de provincie Arezzo, Siena en Zuidoost-Toscane, de Maremma en Umbrie. Per plaats of regio wordt informatie gegeven over de toeristische faciliteiten, accommodatie en restaurants, uitgaan, sport etc. en vervolgens de bezienswaardigheden. Veel aandacht is er voor verblijf en eetgelegenheden met prijsindicaties, adressen en openingstijden. Een beknopte lijst van literatuur, films en woorden sluit de gids af, samen met een registers. Streekkaartjes en meer gedetailleerde stadsplattegronden sluiten op de tekst aan, terwijl overzichtskaarten, w.o. met reliëf in kleur, op uitslaande voor- en achterflap zijn te vinden. De gids, die verder sober is uitgegeven, is geillustreerd met enkele kleurenfoto's in aparte katernen.
Boek bekijken

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.