Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lisdodde.


 

Cock, H. de, Gereormeerd Leeraar te Ulrum - Overeenstemming der geloovigen van Nederland, uitgedrukt in brieven, uit onderscheidene provincien onzes vaderlands en uit Oostvriesland. Uitgegeven ter overtuiging van de wereld, dat het woord des Heeren waarachtig zij, opdat zij alle één zijn gelij

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Cock, H. de, Gereormeerd Leeraar te Ulrum
Titel: Overeenstemming der geloovigen van Nederland, uitgedrukt in brieven, uit onderscheidene provincien onzes vaderlands en uit Oostvriesland. Uitgegeven ter overtuiging van de wereld, dat het woord des Heeren waarachtig zij, opdat zij alle één zijn gelij
ISBN:
Uitgever: T.E.Mulder, Veendam
Bijzonderheid: 1834/1835. Twee deeltjes, papieren band, niet onberispelijk, wel compleet
Prijs: € 29,50
€ 3,50
Meer info Verzameling van eenige brieven der geloovigen ten blijke hunner overeenstemming / Tweede verzameling van eenige brieven der geloovigen ten blijke hunner overeenstemmimgh en ter openbaring van de Dwalingen en het verderf onzer dagen.
Boek bekijken

lisdodde uit Balkbrug

zakelijk
Bij bestelling van 2 titels 5% korting, bij 3 of meer 10% korting,
Bij retourneren van de goederen gaan we er van uit dat de boeken in dezelfde staat worden geretourneerd als geleverd. De retourkosten zijn voor rekening van de koper.
Bij veel van onze boeken staat de vermelding NIEUW. Dat zijn boeken die uit de voorraad komen van een (opgeheven) boekhandel. Veel aanbod betreft theologie, filosofie, geschiedenis. Als u bij 'alle boeken van lisdodde' bijvoorbeeld 'commentaren' of 'commentaar' intoets ziet u het betreffende aanbod.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.