Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Livresque.


 

Smit, Ellen et al - De Klassieke Muziek - collectie (12 delen)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Smit, Ellen et al
Titel: De Klassieke Muziek - collectie (12 delen)
ISBN:
Uitgever: DeAgostini
Bijzonderheid: 1994, 12 brochures, geniet, geen cd's, 22 x 29 cm., 148 blz.(totaal), prima staat.
Prijs: € 17,50
Meer info 1. Tsjaikovski - De meesterwerken / 2. Mozart - Legendarische orkestwerken / 3. Chopin - Klassieke pianowerken / 4. Beethoven - De grote symfonieën / 5. Vivaldi - De glorie van de Barok / 6. Händel - magistrale gelegenheidsmuziek / 7. Schubert - Meesterlijke melodieën / 8.Johann Straus Jr. - Weense romantiek / 9. Grieg - De ziel van Noorwegen / 10. J. S, Bach - Meesterwerken van de Barok / 11. Debussy - Poëtische impressies / 12. Mendelssohn - Melodische meesterwerken.
Ieder nummer bevat naast informatie over de componist en zijn muziek, een eenvoudige muzieknotatie van een van zijn belangrijkste werken.
Op de achterplat wordt een instrument uit het orkest besproken, resp. de piano, de viool, de blokfluit, de klassieke gitaar, de cello, de hoorn, de pauk, de klarinet, de hobo, het orgel, de dwarsfluit en de altviool.
Boek bekijken

Livresque uit Dokkum

particulier
LET OP ; Boekwinkeltje Livresque is van donderdag 23 mei tot en met dinsdag 28 mei onbemensd. Op bestellingen, vragen en betalingen tijdens die periode wordt vanaf woensdag 29 mei weer gereageerd.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.