Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Dovey, C. - Bloedverwanten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dovey, C. - Bloedverwanten
Schrijver: Dovey, C.
Titel: Bloedverwanten
ISBN: 9789041411976
Uitgever: Anthos
Bijzonderheid: 2008, Paperback, 224 pp. Nieuw.
Prijs: € 8,45
€ 4,00
Meer info Een chef-kok, een portretschilder en een kapper worden gegijzeld bij een coup die hun baas, de president, ten val moet brengen. In een huis in de bergen, hoog boven een stad, worden ze gevangen gehouden. Beneden, in de diepte, heerst chaos.
De dochter van de chef-kok, de vrouw van de portretschilder en de minnares van de kapper slaan, soms letterlijk vanuit de verte, hun mannen gade. In een dergelijke onzekere tijd zijn intieme verhoudingen net zo gevaarlijk als politieke. Samen met de oude orde wordt de sluier weggerukt waarachter de schokkende waarheid schuilgaat over de geheime hartstochten en verbintenissen van deze mannen en vrouwen.

Op meesterlijke wijze lokt Ceridwen Dovey haar lezers mee naar het verpletterende hoogtepunt van haar debuutroman, en laat ze zien hoe de meest menselijke drijfveren – ijdelheid, wraakzucht en hebzucht – onafgebroken onder het pantser van beschaving kolken. Haar stijl is zowel poëtisch als rauw.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.