Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Collins, Paul - Miskend talent / dertien studies in herontdekt obscurantisme, beroemde anonimiteit, en domme pech

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Collins, Paul - Miskend talent / dertien studies in herontdekt obscurantisme, beroemde anonimiteit, en domme pech
Schrijver: Collins, Paul
Titel: Miskend talent / dertien studies in herontdekt obscurantisme, beroemde anonimiteit, en domme pech
ISBN: 9789050003193
Uitgever: Vassallucci
Bijzonderheid: 1e druk 2001, gebonden, hardcover met stofomslag. 334 pag. In perfecte staat!
Prijs: € 5,45
€ 4,00
Meer info Wat is er treuriger en fascinerender dan vergeten beroemdheden... Losers, querulanten, dwazen en excentriekelingen, eens bewonderd, berucht, bekend, nu vergeten of verguisd. Wie kent nog negentiende-eeuwse prominenten als John Banvard, ooit de beroemdst levende schilder ter wereld die een vijf kilometer lang schilderij van de Mississippi fabriceerde en schepper was van 'Banvard's Folly' (een Windsor Castle replica dat hij op Long Island liet bouwen). Of de heren Locke en Dick die gevleugelde schepsels, ja zelfs kuddes bizons op de maan waarnamen, en dandy/Romeo-acteur Robert Coates die, uitgedost in afzichtelijke glitterkostuums, zo slecht acteerde, dat men van heinde en ver toestroomde om zijn 'camp' Romeo-vertolkingen te zien. Gelukkig is er auteur Paul Collins die zijn sympathie voor al deze miskende en vergeten genieen niet onder stoelen of banken steekt en er dit goed gedocumenteerde, fascinerende en kostelijke boek (zijn debuut) over schreef. Een aantal verhalen verscheen reeds in McSweeney's, het Amerikaanse satirische tijdschrift van Dave Eggers (uitgever Vassallucci). Met zwart-witfoto's en uitgebreide literatuurverwijzingen.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.