Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Williams, T. - De steen des afscheids

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Williams, T. - De steen des afscheids
Schrijver: Williams, T.
Titel: De steen des afscheids
ISBN: 9789024536726
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Bijzonderheid: 2008 paperback. 697 pag. In nieuwstaat.
Prijs: € 7,45
€ 4,00
Meer info De Steen des Afscheids is het tweede deel van Tad Williams' vierdelige epos Heugenis, Smart en het Sterrenzwaard, de reeks die George R.R. Martin inspireerde om Het Lied van IJs en Vuur te schrijven.
Het is een tijd van duisternis, angst en grote beproevingen voor Osten Ard, want de duistere toverkunst en angstaanjagende volgelingen van de Sithi vorst, Ineluki de Stormkoning, verspreiden hun schijnbaar onverwoestbare kwaad over het koninkrijk.
Terwijl het land wordt geteisterd door de uitbarstingen van Ineluki's toorn, slaan de overlevenden van het eens zo trotse menselijke leger op de vlucht en gaan ze op zoek naar een laatste toevluchtsoord en verzamelpunt - de Steen des Afscheids, een oord gehuld in geheimzinnigheid en oud verdriet...
'Een episch verhaal over de strijd van goed tegen kwaad, de strijd tussen zijn en niet-zijn... Een schitterende weergave van het conflict tussen de machten van licht en duisternis.'
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.