Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Stap, Sophie van der - En wat als dit liefde is

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stap, Sophie van der - En wat als dit liefde is
Schrijver: Stap, Sophie van der
Titel: En wat als dit liefde is
ISBN: 9789044616668
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2011, 254pp, paperback. In nieuwstaat.
Prijs: € 7,00
€ 4,00
Meer info En wat als dit liefde is vertelt over de bijzondere vriendschap tussen de 27-jarige Tara en de 63-jarige mevrouw De Grenelle. Tara doet in het sociale hart van Parijs de ene ontdekking na de andere en verslijt het ene na het andere vriendje. Mevrouw De Grenelle observeert haar buren in de straat en verwerkt haar ervaringen ';s nachts in een studie naar de waarheid achter de dingen.
Beiden zoeken ze naar verandering. Tara ziet een mogelijkheid om haar oppervlakkige leventje een doel te geven en besluit mevrouw De Grenelle te helpen. Voor beide vrouwen blijkt dat een daad te zijn die hun levens, en hun vriendschap, blijvend zal veranderen.
En wat als dit liefde is is een kleurrijke, tintelende en voortdurend dynamische roman over levenskunst, over jong blijven en ouder worden, en over het kloppend hart van de menselijke verhoudingen, en dat alles in een nu al onvergetelijke straat in Parijs, een straat waarin zich alles voltrekt wat het bestaan fascinerend kan maken.
Sophie van der Stap vertelt met een grote glimlach over deze straat, over deze kommervolle en vrolijke levens. Er is niet alleen de glimlach, er is ook mededogen.
Boek bekijken