Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Oum'Hamed, Fayza - De uitverkorene / een importbruid acht jaar opgesloten in Nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oum'Hamed, Fayza - De uitverkorene / een importbruid acht jaar opgesloten in Nederland
Schrijver: Oum'Hamed, Fayza
Titel: De uitverkorene / een importbruid acht jaar opgesloten in Nederland
ISBN: 9789047201175
Uitgever: Artemis & Co
Bijzonderheid: 2009, 205pp, paperback. Naam en datum op voorblad. Boek is in zeer goede staat.
Prijs: € 2,95
€ 4,00
Meer info In de Uitverkorene laat Fayza zien welke impact vrijheidsberoving, dwang en mishandeling hebben gehad op haar psychische en fysieke gezondheid. Door haar kracht, intelligentie en de speling van het lot wist zij zich aan haar situatie te ontworstelen en kan zij nu haar verhaal vertellen.

Fayza geniet van een onbezorgde jeugd in een grote Berberse familie in het noorden van Marokko. Ze kan goed leren, spreekt vloeiend Frans en droomt van een toekomst als journalist. Maar in een zomervakantie, als zij net vijftien jaar is, komt daar abrupt een einde aan. Haar vader stemt in met het uithuwelijken van zijn jongste dochter aan een man die zij nooit eerder heeft gezien. Een jaar later komt Fayza als importbruid in Amsterdam terecht, om tot haar verbijstering te moeten samenleven met een oerconservatieve echtgenoot en zijn familie, die haar opsluiten, als voetveeg gebruiken en mishandelen.
Wanneer ze haar eerste kind krijgt besluit zij het gevecht met haar schoonfamilie aan te gaan. Stiekem kijkt ze naar soapseries om de Nederlandse taal te leren en ten slotte ontvlucht zij het huis.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.