Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Nieman, Rick - Wat wij van Amerika kunnen leren / een optimistisch verhaal over het beloofde land

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nieman, Rick - Wat wij van Amerika kunnen leren / een optimistisch verhaal over het beloofde land
Schrijver: Nieman, Rick
Titel: Wat wij van Amerika kunnen leren / een optimistisch verhaal over het beloofde land
ISBN: 9789044631456
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2016, 120pp, paperback. Nieuw!
Prijs: € 4,00
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Wie het nieuws over Amerika volgt, ziet een land waar zwaarbewapende gekken lukraak om zich heen schieten, werklozen in armoedige stacaravans wonen en bankiers in paleizen, en een clowneske en racistische presidentskandidaat miljoenen stemmen trekt.
Dat Amerika bestaat. Maar waar je nooit over hoort, is het andere Amerika. Het Amerika waar mensen vriendelijk en beschaafd met elkaar omgaan. Waar hard werken wordt beloond. Waar het intellectuele debat op ongekend hoog niveau wordt gevoerd. Waar iedereen mee kan doen, ongeacht afkomst, ras, religie of seksuele geaardheid. Waar jij de vrijheid hebt om jouw leven in te richten zoals jij wilt.
Over dat Amerika - nog steeds het land van onbegrensde mogelijkheden - gaat dit boek. En over wat wij daarvan kunnen leren.
Want Nederland dreigt een land te worden van mopperkonten en zwartkijkers. Terwijl wij het goed hebben. En het nog veel beter kunnen krijgen als we bereid zijn van Amerika te leren. De Amerikaanse Droom kan ook de Nederlandse Droom worden. Voor ons als land, en voor jou als mens. Hier lees je hoe.
Rick Nieman (1965) is journalist. Hij haalde zijn bachelor- en mastertitels in Chicago en Los Angeles, werkte voor CNN, deed verslag van de verkiezingswinst van Barack Obama en interviewde Hillary Clinton. Hij bezocht Amerika tientallen keren. In de zomer van 2016 woonde hij met zijn vrouw Sacha de Boer in een buitenwijk van Chicago, en reed hij op de motor een kleine duizend kilometer, van Nashville naar New Orleans.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.