Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Folsom, A. - Dag van vergelding

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Folsom, A. - Dag van vergelding
Schrijver: Folsom, A.
Titel: Dag van vergelding
ISBN: 9789022538944
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheid: 2004, Gebonden, hardcover met stofomslag en leeslint. 694 pag. Boek is in nieuwstaat.
Prijs: € 5,45
€ 4,00
Meer info Omschrijving
Raymond Thorne wordt gezocht voor moord. In Mexico en Chicago, maar vooral in Los Angeles. De elite-eenheid van de Los Angeles Police Department, de LAPD, zit hem op de hielen. Thorne weet ze telkens weer te ontwijken, totdat hij tegenover John Barron komt te staan. Toch weet hij opnieuw te ontsnappen, en wel op een zeer spectaculaire manier: door de dood.
Barron blijft geobsedeerd door Thorne en de aanwijzingen die hij achterliet: de sleutels van een onbekend kluisje, een notitieboekje met daarin twee Londense adressen, een datum en de tekst 'in Moskou'. Maar als Barron besluit een nieuw leven te beginnen in Parijs, dwingt hij zichzelf het mysterie van Raymond Thorne te laten voor wat het is. Dan wordt er een lijk gevonden in Parijs en er is maar één persoon die de moord kan hebben gepleegd: Thorne.
Dag van vergelding is een complexe, intrigerende thriller die voert van de zonovergoten straten van los Angeles naar de koele paleizen in Rusland. Allan Folsom schreef eerder De dag na morgen en Dag van betekenis.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.