Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Higgins, Jack - Adelaar is geland / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Higgins, Jack - Adelaar is geland / druk 1
Schrijver: Higgins, Jack
Titel: Adelaar is geland / druk 1
ISBN: 9789010015297
Uitgever: RBI
Bijzonderheid: 1976, Gebonden, hardcover met goudopdruk en stofomslag. 318 pag, Rug van stofomslag iets verkleurd, boek is in uitstekende staat.
Prijs: € 6,50
€ 4,00
Meer info Samenvatting
September 1943: het tij is gekeerd voor Duitsland, de oorlog lijkt verloren. Dan bedenkt de Abwehr een geniaal plan om terug te slaan. Op 6 november zal Winston Churchill vrijwel onbeschermd een weekend doorbrengen in het vredige Engelse dorpje Studley Constable - een unieke kans om Duitslands grootste vijand uit te schakelen. Slechts één man kan deze opdracht succesvol uitvoeren: luitenant-kolonel Kurt Steiner, die vanwege insubordinatie naar een strafkamp op de Kanaaleilanden is gestuurd. Om de landing van Steiner en zijn parachutisten voor te bereiden, wordt de Ierse nationalist Liam Devlin vooruitgestuurd naar het Engelse dorp. Op 6 november 1943 ontvangt Reichsfürer Heinrich Himmler een kort bericht: De adelaar is geland...Het wachten is op Churchill...
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.