Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Green, Hannah - En sarah lachte / druk 15

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Green, Hannah - En sarah lachte / druk 15
Schrijver: Green, Hannah
Titel: En sarah lachte / druk 15
ISBN: 9789060452264
Uitgever: Hollandia, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1983, paperback. 245 pag. Naam op voorblad. Boek is in goede staat.
Prijs: € 6,00
€ 4,00
Meer info Samenvatting
In de verhalenbundel En Sarah lachte staat de eenzaamheid van de mens, al dan niet gehandicapt, oud of jong, geïsoleerd of te midden van andere mensen, centraal. Hannah Green beschrijft op indringende wijze het spanningsveld tussen mensen die met elkaar geconfronteerd worden zonder dat het hun isolement en het gevoel niet begrepen te worden, doorbreekt.

In het titelverhaal leidt dit uiteindelijk tot een verhelderend inzicht bij de hoofdpersonage Sarah - waar ze dan haar voordeel mee doet, maar in het verhaal 'De Rituelen' - dat qua lengte en inhoud eerder een novelle genoemd mag worden - loopt dit inzicht aanmerkelijk tragischer af...

Ook in de overige verhalen zal de lezer geconfronteerd worden met het probleem van de vaak moeizame menselijke contacten, waarbij de goede bedoelingen soms danig misverstaan worden, hetgeen vooral in het slotverhaal 'En Hij wandelde op het water' tot het zogenaamde sneeuwbaleffect leidt, gelukkig met de nodige humor beschreven.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.