Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Hoeflaken, W. van - Eigen baas / tips & trucs

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hoeflaken, W. van - Eigen baas / tips & trucs
Schrijver: Hoeflaken, W. van
Titel: Eigen baas / tips & trucs
ISBN: 9789057122217
Uitgever: Nieuwezijds
Bijzonderheid: 2007, paperback. 207 pag. Boek is ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 4,00
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Wat doe ik als ik een klapper maak? Hoe bescherm ik mijn ideeën? Wat kun je leren van je concurrenten? Kun je sjoemelen? Vaker naar de kapper? Mag ik een auto van de zaak? En een fiets? Wanneer stap je naar de rechter? Hoe lang gaat een melkkoe mee? Wat doe ik met buitenlandse klussen? Ook een aanmaning helpt niet, wat nu?
Als zelfstandige mis je soms een leermeester, een oude rot die je praktische adviezen geeft. Omdat Tijs van den Boomen niet met iedereen kan gaan lunchen voor een gesmeerd advies, schreef hij Eigen baas.
Zijn antwoorden op de 93 vragen waarmee elke zelfstandige te maken krijgt, zijn soms hilarisch, soms streng, maar altijd concreet en pragmatisch. Weinig theorie, veel inside informatie.
Tijs van den Boomen (1960) studeerde bedrijfskunde aan de Technische Universiteit. Eindhoven en begeleidde als zaelfstandig adviseur jarenlang freelancers en startende bedrijven. Nu werkt hij als journalist voor onder ande NRC Handelsblad, Intermediair en De Groene Amsterdammer.
Samen met Wilma van Hoeflaken is hij bovendien auteur van het Handboek Freelancen, al tien jaar lang een vuistdik standaardwerk voor de eigen praktijk dat elke twee jaar wordt geactualiseerd.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.