Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Hofkes, Mildred - Wisseling van de macht / oplossingen voor de nieuwe bestuurlijke elite

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hofkes, Mildred - Wisseling van de macht / oplossingen voor de nieuwe bestuurlijke elite
Schrijver: Hofkes, Mildred
Titel: Wisseling van de macht / oplossingen voor de nieuwe bestuurlijke elite
ISBN: 9789046806265
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheid: 2009, paperback. 159 pag. Boek is nieuw.
Prijs: € 4,00
€ 4,00
Meer info In Wisseling van de macht bespreekt Mildred Hofkes niet alleen de huidige problemen aan de top, zoals de beperkte doorstroom van vrouwelijk talent en het gebrek aan diversiteit in bredere zin, maar komt ze tevens met een vernieuwende strategie voor het leiden van een organisatie. De 40 topbestuurders (zowel mannen als vrouwen) die Hofkes heeft gesproken in het kader van een uitgebreid reputatieonderzoek komen in het boek, weliswaar anoniem, veelvuldig aan het woord. Hoe beschrijven deze bestuurders het klimaat aan de top en hoe zien zij de toekomst?

Democratische bedrijfsvoering en rekenschap afgeven aan de buitenwereld zijn volgens Hofkes meer dan ooit van cruciaal belang voor de succesfactor van een onderneming. Niet langer Chief Executive Officers, maar Chief Reputation Officers aan het hoofd. Niet alleen winst op basis op aandelenkoersen, maar eveneens op basis van reputatiemanagement. Niet alleen met aandeelhouders, maar ook met klanten en medewerkers wordt rekening gehouden. Wisseling van de macht is een onderhoudend en prikkelend betoog over de urgentie van vernieuwing binnen de bestuurlijk elite.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.