Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Vos, M; Schoemaker, H. - Geintegreerde communicatie / concern-, interne en marketingcommunicatie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vos, M; Schoemaker, H. - Geintegreerde communicatie / concern-, interne en marketingcommunicatie
Schrijver: Vos, M; Schoemaker, H.
Titel: Geintegreerde communicatie / concern-, interne en marketingcommunicatie
ISBN: 9789047300380
Uitgever: Boom Lemma uitgevers
Bijzonderheid: 2007, paperback. 327 pag. Boek is ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 8,00
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Iedereen kent de voorbeelden van organisaties waar grote publiekscampagnes ingezet worden, terwijl tegelijkertijd massaontslagen worden aangekondigd. Bedrijven die zich in eigen land profileren als betrouwbaar en degelijk, terwijl zij elders in de wereld gebruikmaken van kinderarbeid, of de oorzaak zijn van milieuvervuiling. Afnemers willen tegenwoordig niet alleen informatie over producten, maar ook over het productieproces, gevolgen voor milieu en arbeidsomstandigheden. In een samenleving die zich in toenemende mate laat kenschetsen als informatiesamenleving, dienen bedrijven rekening te houden met een steeds kritischer omgeving.
Deze voorbeelden illustreren de noodzaak voor geïntegreerde communicatie. De drie domeinen, concerncommunicatie, interne communicatie en marketingcommunicatie, worden in dit boek op integrale wijze benaderd. Daarbij is de functie die communicatie heeft voor een organisatie steeds het uitgangspunt.
Geïntegreerde communicatie is een basisboek waarin deze nieuwe, integrale benadering op praktische wijze wordt uitgewerkt en onderbouwd. Het biedt een gedegen inleiding voor (aankomend) communicatiespecialisten en bedrijfskundigen.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.