Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Packer, A. - De duik

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Packer, A. - De duik
Schrijver: Packer, A.
Titel: De duik
ISBN: 9789023422884
Uitgever: Cargo
Bijzonderheid: 2007, 503pp, paperback. Boek is in prima staat.
Prijs: € 5,00
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Carrie Bell woont in Madison, een provincieplaatsje in het noorden van de Verenigde Staten. Zij heeft al haar hele leven dezelfde hartsvriendin, koestert de stabiele, warme band met haar moeder, en is nog altijd verloofd met haar eerste liefde Mike.
Haar leven verandert van het ene moment op het andere dramatisch wanneer Mike bij een duik in ondiep water zijn nek breekt en verlamd raakt. Ondanks hevige schuldgevoelend besluit Carrie dat ze haar leven niet wil opgeven. Ze vertrekt naar Manhatten, waar ze zich wijdt aan haar grote passie, de mode. Haar nieuwe leven is soms angstaanjagend en verwarrend, maar biedt ook ongekende neiuwe mogelijkheden. Carrie ontdekt dat ze veel meer aankan dan ze ooit had verwacht.
Maar haar innerlijke verscheurdheid kan ze niet overwinnen en onverwachts besluit ze terug naar Madison te gaan. Haar thuiskomst heeft onverwachte gevolgen.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.