Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Love4Letters.


 

Clark, Mary Higgins - Heeft een meisje weggehaald

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Clark, Mary Higgins - Heeft een meisje weggehaald
Schrijver: Clark, Mary Higgins
Titel: Heeft een meisje weggehaald
ISBN: 9789024511303
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheid: paperback, 1992, 260 blz. / Gelezen, maar heel netjes
Prijs: € 8,95
€ 3,70
Meer info Op een zonnige dag wordt de vierjarige Laurie Kenyon ontvoerd. Wanneer zij twee jaar later (ouder, magerder, maar ongedeerd) weer thuiskomt bij haar ouders en zusje Sarah, doen zij er alles aan die verschrikkelijke tijd uit ieders herinnering te bannen.

Vijftien jaar later overlijden beide ouders plotseling. Laurie stort volkomen in. Al snel wordt duidelijk dat ze, om de gruwelen van de ontvoering enigszins te verdragen, destijds een aantal andere persoonlijkheden heeft aangenomen.

Door de shock van het verlies van haar ouders vervalt ze opnieuw in die oude gemoedstoestand: ze lijdt aan MPS, Meervoudig Persoonlijkheids Syndroom.

Pas wanneer Laurie betrokken raakt bij een dramatische gebeurtenis op haar campus stemt ze schoorvoetend in met psychiatrische behandeliing.

Psychiater Justin Donnelly stuit op een muur van verzet en angst die hij steen voor steen moet afbreken om het mysterie dat Laurie omgeeft te ontrafelen ...

Mary Higgins Clark de koningin van de misdaadroman, is bekend door haar vorige boeken 'Waar zijn de kinderen?', 'Dodelijk ontwerp' en 'Moord op afspraak'.

In '...heeft een meisje weggehaald' verweeft ze op meesterlijke wijze het psychiatrisch fenomeen MPS met een bloedstoelende thriller.
Boek bekijken

Love4Letters uit Velp (Gld)

particulier

Logo Love4Letters

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.