Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Maaszicht.


 

Hix, Mark - Visvariaties : klassieke en moderne smaken uit de keuken

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Hix, Mark
Titel: Visvariaties : klassieke en moderne smaken uit de keuken
ISBN: 9789077363089
Uitgever: Fontaine Uitgevers - 1e druk, 2004.
Bijzonderheid: Hardcover boekmet stofomslag, met talloze recepten, geïll., 160pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 12,00
€ 4,85
Meer info Ruim tachtig klassieke er vernieuwende visgerechten. Veel praktische informatie over schoonmaken en bereiden. Vis is heerlijk en gezond. Vis is bovendien op vele creatieve manieren te bereiden. Zo verveelt vis nooit. In dit fraai geïllustreerde basisboek voor vis vindt u uitgebreide achtergrondinformatie en tientallen originele bereidingstechnieken, geïllustreerd in ruim tachtig recepten. Hoe weet je zeker dat je verse vis koopt? Op welke manier kun je vis best bewaren? Welke voorbereidingen moet je treffen om bijvoorbeeld rond- en platvis, schaal- en schelpdieren te bereiden? Wie meer weet van vis, vist niet achter het net. Vis grillen en roosteren op de barbecue met de bijbehorende marinades en bijgerechten. Vis paneren en frituren. Vis bereiden in de oven. De verschillende hoofdstukken geven aanwijzingen voor tientallen bereidingstechnieken die vis nog lekkerder maken. Tientallen heerlijke recepten zijn verdeeld over verschillende hoofdstukken: snelle visgerechten, vissoepen, kleine gerechten, voedzame gerechten, supergezonde vissen en luxueuze en modieuze gerechten. Bij elk recept staan varianten voor de gebruikte vis aangegeven. Visvariaties is schitterend geïllustreerd met zowel duidelijke foto's van de vissen als de gerechten. En de stap-voor-stapbeschrijvingen van de gerechten laten u ook effectief toe het gerecht op tafel te toveren zoals het er op de foto's uitziet. Een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor nieuwe bereidingen van zijn favoriete vis. //

Recensie(s) :
Visrecepten voor liefhebbers die veel moeite doen om een mooi stuk vis of verse schaal- en/of schelpdieren te krijgen en die niet afhankelijk willen zijn van de reguliere vishandelaar of supermarkt. De recepten in dit boek zijn gesorteerd op gerechtensoort of bereidingswijze: snelle visgerechten, vissoepen, lichte visgerechten enz. en worden afgesloten met luxueuze visgerechten. De informatieve inleiding gaat in op de verwerking van vis na aankoop, schoonmaken, voorbereiden enz. De recepten zijn duidelijk Brits met mediterrane invloeden. Wat uitvoering en bereiding betreft zijn ze geïnspireerd door de kookmethoden in moderne restaurantkeukens. De receptuur is helder en duidelijk: per bladzijde een recept, de ingrediëntenopgave in de buitenmarge, de receptuur toegelicht en de handelingen puntsgewijs. Onderaan steeds vermelding van andere, voor dit recept geschikte vis. Tussen de hoofdstukken door informatie over grillen, frituren, marinades, bakdeegjes, enz. Geïllustreerd met prachtige gerechtenfoto's, deels ook werkfoto's. Voor hobbykoks en visliefhebbers. Alfabetisch register.
Boek bekijken

Maaszicht uit Maasbracht

zakelijk

Logo Maaszicht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!
Betaling na ontvangst boeken!
Betaling via PayPal is mogelijk!
SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!
PORTOKOSTEN:
NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.84 euro
Boek boven de 350 gram 4.50 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.25 euro //
BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 3.50 euro
Boek boven 350 gram 5.80 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 7.70 euro
ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.
Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.