Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel manus vivendi.


 

Char - Char Innerlijke wijsheid Leren leven met je intuitie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Char - Char Innerlijke wijsheid Leren leven met je intuitie
Schrijver: Char
Titel: Char Innerlijke wijsheid Leren leven met je intuitie
ISBN: 9021543206
Uitgever: Spirit
Bijzonderheid: Nieuw, 237p.,325 gr., softcover
Prijs: € 4,95
Meer info Na de keiharde bestseller Char, het medium en het prachtige fotoboek Leven opnieuw een hit van Char. Innerlijke wijsheid is een origineel en praktisch zelfhulpboek. Char leert je hoe je intuïtie kunt oefenen totdat ook jijzelf kunt communiceren met de krachten om je heen. In vier eenvoudige stappen legt Char uit hoe met intuïtie, logica en verstand een gelukkiger leven mogelijk is!
Char Margolis is een Amerikaanse vrouw die al meer dan twintig jaar werkt als medium. Ze geeft talloze privéconsulten, maar treedt ook op in tv-programma's en - achter de schermen - in het kader van politieonderzoeken. zij beschouwt haar gave als haar levensvervulling en noemt zichzelf een 'leraar namens de engelen'.
Boek bekijken

manus vivendi uit Haps

zakelijk

Logo manus vivendi

Welkom in mijn boekwinkeltje. Ik reageer binnen 1 werkdag op uw bestelling of vraag. Helaas komt het wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Controleer daarom ook uw spambox.
Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en zo goed mogelijk. Verzending is mogelijk met postnl, dpd of dhl. Verzending naar het buitenland is mogelijk, maar dit is altijd voor risico van de koper.
Bij vragen mag u me altijd contacteren.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.