Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel manus vivendi.


 

Gerritsen, Tess - Alarmfase rood

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gerritsen, Tess - Alarmfase rood
Schrijver: Gerritsen, Tess
Titel: Alarmfase rood
ISBN: 9789044301335
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheid: hardcover met so, gebonden, 2001, 350p, zg
Prijs: € 2,25
Meer info Emma Watson, een briljante arts, is klaar voor het avontuur van haar leven: onderzoek doen naar levende wezens in de ruimte. Haar man Jack McCallum, van wie Emma op het punt staat te scheiden, moet vanwege een lichamelijke klacht verbitterd toezien hoe zij zich opmaakt voor de expeditie. Maar de missie aan boord van het ruimtestation verandert in een nachtmerrie als een eencellig organisme zich in een alarmerend tempo vermenigvuldigt en de bemanning infecteert met een onbekend virus.

Emma probeert verwoed de astronauten van de dood te redden, maar niets helpt. Op aarde probeert Jack de NASA ervan te overtuigen Emma terug te halen uit de ruimte. Maar de NASA is niet bereid het platform met de levensbedreigende organismen te laten terugkeren. Dus zweven de doodzieke astronauten in het heelal, wachtend op de redding die maar niet komt…
Boek bekijken

manus vivendi uit Haps

zakelijk

Logo manus vivendi

Welkom in mijn boekwinkeltje. Ik reageer binnen 1 werkdag op uw bestelling of vraag. Helaas komt het wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Controleer daarom ook uw spambox.
Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en zo goed mogelijk. Verzending is mogelijk met postnl, dpd of dhl. Verzending naar het buitenland is mogelijk, maar dit is altijd voor risico van de koper.
Bij vragen mag u me altijd contacteren.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.