Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel manus vivendi.


 

Cooper, Diana - Engelenkaarten voor kinderen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cooper, Diana - Engelenkaarten voor kinderen
Schrijver: Cooper, Diana
Titel: Engelenkaarten voor kinderen
ISBN: 9789085080565
Uitgever: Koppenhol Uitgeverij b.v.
Bijzonderheid: 2005, 33 engelenkaarten en 1 instructiekaart, Kaarten, gesealed, NIEUW!
Prijs: € 16,95
Meer info Deze prachtig getekende kaarten met afbeeldingen van engelen zullen zowel kleine kinderen als hun ouders inspireren en blij maken, Engelen zijn heel vertrouwd in het leven van een kind, hun levendige fantasie is nog niet verstoord door de vele invloeden uit de vaak meer praktische werkelijkheid van volwassenen. Deze kaarten zullen een stimulans zijn voor de natuurlijke neiging van jonge kinderen om contact te maken en te spelen met hun engelen. Ze kunnen zo ervaren hoe deze liefdevolle wezens hun vrienden zijn, die hen ondersteunen en troosten, en die hen een gevoel geven dat zij uniek en belangrijk zijn.
Boek bekijken

manus vivendi uit Haps

zakelijk

Logo manus vivendi

Welkom in mijn boekwinkeltje. Ik reageer binnen 1 werkdag op uw bestelling of vraag. Helaas komt het wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Controleer daarom ook uw spambox.
Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en zo goed mogelijk. Verzending is mogelijk met postnl, dpd of dhl. Verzending naar het buitenland is mogelijk, maar dit is altijd voor risico van de koper.
Bij vragen mag u me altijd contacteren.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.