Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel manus vivendi.


 

Cann, Kate - Vrij

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cann, Kate - Vrij
Schrijver: Cann, Kate
Titel: Vrij
ISBN: 9789020621433
Uitgever: Kluitman
Bijzonderheid: 2001, 3e druk, Hardcover, Gebonden, 287p, zg
Prijs: € 3,50
Meer info Kelly heeft echt zin om met Mike op vakantie te gaan. Lekker de hele tijd samen, romantisch op het strand... Maar Mike heeft al afgesproken om met vier vrienden door Europa te trekken. Kelly mag wel met hen mee! Dat is dus echt het laatste waar Kelly zin in heeft. Dan gaat ze wel zonder hem.
Op het moment dat Kelly met Jade en Sarah in Griekenland aankomt, weet ze dat ze de juiste beslissing heeft genomen. De oude boerderij op de heuvel ziet er fantastisch uit, de zon schijnt de hele dag, het strand is vlakbij en het barst van de leuke jongens. Kortom, het lijkt allemaal perfect. Tot er een busje met vijf bekende jongens bij de boerderij arriveert...
Boek bekijken

manus vivendi uit Haps

zakelijk

Logo manus vivendi

Welkom in mijn boekwinkeltje. Ik reageer binnen 1 werkdag op uw bestelling of vraag. Helaas komt het wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Controleer daarom ook uw spambox.
Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en zo goed mogelijk. Verzending is mogelijk met postnl, dpd of dhl. Verzending naar het buitenland is mogelijk, maar dit is altijd voor risico van de koper.
Bij vragen mag u me altijd contacteren.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.