Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel manus vivendi.


 

Kreller, Susan - Elektrische vissen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kreller, Susan - Elektrische vissen
Schrijver: Kreller, Susan
Titel: Elektrische vissen
ISBN: 9789044840254
Uitgever: Clavis Uitgeverij
Bijzonderheid: 2021, 187 pp, Gebonden, hardcover, Nieuw
Prijs: € 15,00
Meer info Een meesterlijk vertelde roman, genomineerd voor de Duitse Jeugdliteratuurprijs 2020. Een aanrader voor iedereen vanaf 12 jaar. Emma mist haar thuis. Na de verhuizing van Ierland naar Duitsland met haar moeder, haar broer en haar zusje is niets nog hetzelfde. Ze mist haar geboorteland, de Atlantische Oceaan en haar Ierse grootouders. Zelfs de Oostzee kan haar niet troosten. Emma wil maar één ding: zo snel mogelijk terug naar Dublin. Levin, een jongen uit haar nieuwe klas die zelf grote zorgen heeft, biedt haar zijn hulp aan. Maar op een bepaald moment lijkt hij helemaal niet meer te willen dat ze weggaat. En ook Emma zelf begint te twijfelen aan haar ontsnappingsplan.
Boek bekijken

manus vivendi uit Haps

zakelijk

Logo manus vivendi

Welkom in mijn boekwinkeltje. Ik reageer binnen 1 werkdag op uw bestelling of vraag. Helaas komt het wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Controleer daarom ook uw spambox.
Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en zo goed mogelijk. Verzending is mogelijk met postnl, dpd of dhl. Verzending naar het buitenland is mogelijk, maar dit is altijd voor risico van de koper.
Bij vragen mag u me altijd contacteren.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.