Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel manus vivendi.


 

Albertalli, Becky - Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld & zijn liefde voor Blue

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Albertalli, Becky - Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld & zijn liefde voor Blue
Schrijver: Albertalli, Becky
Titel: Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld & zijn liefde voor Blue
ISBN: 9789049804503
Uitgever: Dwarsligger
Bijzonderheid: 2016, 473pp, Gebonden, softcover, dwarsligger 390, zeer goed
Prijs: € 4,99
Meer info Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld (Simon vs. the Homo Sapiens Agenda) van Becky Albertalli is een lief en grappig boek. Simon Spier is zestien jaar en valt op jongens. Maar dat hoeft niet iedereen te weten. Als een e-mail van hem aan ene Blue in verkeerde handen valt, wordt hij gechanteerd door een klasgenoot. Het leven wordt steeds ingewikkelder en Simon zal uit de kast moeten komen voordat hij eruit wordt geduwd. Maar hoe doet hij dat zonder zichzelf en zijn vrienden in verlegenheid te brengen? En zonder zijn kans te verknallen bij de meest verwarrende, maar leukste jongen ooit? Becky Albertalli verhuisde na haar studie in Schotland naar Washington, waar ze een doctorsgraad in de psychologie verwierf. Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld is haar eerste boek. dwarsligger® 390
Boek bekijken

manus vivendi uit Haps

zakelijk

Logo manus vivendi

Welkom in mijn boekwinkeltje. Ik reageer binnen 1 werkdag op uw bestelling of vraag. Helaas komt het wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Controleer daarom ook uw spambox.
Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en zo goed mogelijk. Verzending is mogelijk met postnl, dpd of dhl. Verzending naar het buitenland is mogelijk, maar dit is altijd voor risico van de koper.
Bij vragen mag u me altijd contacteren.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.