Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Matheuff.


 

Godfried Bomans - Van de hak op de tak

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Godfried Bomans - Van de hak op de tak
Schrijver: Godfried Bomans
Titel: Van de hak op de tak
ISBN: 9789010000996
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheid: 1977 (83 druk) / 208 pagina's / paperback / in goede conditie
Prijs: € 5,00
€ 4,50
Meer info '.. om vast te stellen dat Simon Carmiggelt en ik de enigen in het land zijn die werkelijk kunnen schrijven. Begrijp me goed, ik zeg niet dat de andere jongelui geen aanleg hebben. Talent genoeg, daar mankeert het niet aan. Maar bij Simon en mij is het er uitgekomen. Bij Simon iets minder dan bij mij, maar er zat ook minder in, vergeet dat even niet. Het verschil tussen Carmiggelt en mij is dat hij niets te zeggen heeft en het heel aardig zegt, terwijl ik eigenlijk nog minder te vertellen heb, maar het zo doe dat de mensen het wel drie keer moeten overlezen voor ze merken dat er niets staat.'

Dit zijn een paar iconische regels uit Van De Hak Op De Tak. Men vindt er de badinerende en glimlachende Bomans in, de spotter zelfs, en niet in de laatste plaats met zichzelf. Maar ook de Bomans die de vinger op de wonde legt; de man die wél iets te zeggen heeft. Kortom de Bomans die, of hij nu iets van gisteren of van vandaag vertelt, het altijd doet op een manier die zo'n bondig stukje boven de tijd stelt.
Boek bekijken

Matheuff uit Zetten

zakelijk

Logo Matheuff

Enkele natuurtijdschriften en allerlei boeken: romans, biografieën, kookboeken, studieboeken, kinderboeken, reisverhalen, bladmuziek en nog veel meer. In het Nederlands, Engels, Spaans en Duits. In de meeste gevallen geldt: hoe duurder, hoe beter de staat en hoe groter. Uitgezonderd zijn de laaggeprijsde boeken die niet in een brievenbuspakket passen: om de hogere verzendkosten voor u te compenseren, hebben wij de vraagprijs naar beneden bijgesteld.
Let op: wij verzenden alleen in Nederland.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.