Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MERS Antique Books.


 

TUCHMAN Barbara - De trotse toren. Europa en de Verenigde Staten aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog 1890-1914. (vertaling van The Proud Tower)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: TUCHMAN Barbara
Titel: De trotse toren. Europa en de Verenigde Staten aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog 1890-1914. (vertaling van The Proud Tower)
ISBN:
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheid: 19620119, Amsterdam, Elsevier, 1986, Very good
Prijs: € 10,00
Meer info 4de druk. Pb 678 pp. Met foto's, bibliografie, noten, index. Een magistrale schets van de Belle Epoque waarin technologische vooruitgang, politieke spanningen, culturele veranderingen en sociale mobiliteit de hoofdtonen vormen. BT belicht markante figuren als keizer Wilhelm II, Theodore Roosevelt, Richard Strauss en Emile Zola. Ze bespreekt de Engelse aristocratie, de Dreyfus-affaire, de anarchist Kropotkine, de invloed van Mahan op het uitbouwen van de US-Navy in samenhang met de Monroe-doctrine en het graven van het Panama-kanaal (p. 169 e.v.) en het pacifisme van Jean Jaurès. Barbara Wertheim Tuchman (30 januari 1912 – 6 februari 1989) was een Amerikaanse journaliste en historica.
Boek bekijken

MERS Antique Books

zakelijk

MERS Antique Books uit Antwerpen, België

Logo MERS Antique Books

*** PLEASE ALSO CHECK YOUR SPAM FOLDER ***
MERS Antique Books Antwerp | One of the finest online book shops in Antwerp since 2002 *** Congo, Architecture, Belgian History, History of France, French Revolution, Cadastre, Monastery, Media, Italian Literature, Science, etc. etc.

https://www.mers.be

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.