Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MERS Antique Books.


 

BERNAL J.D. - De wetenschap als maatschappelijk proces 4. VII. De sociale wetenschappen in verleden en heden. VIII. Conclusies. De sociale wetenschappen in de geschiedenis. De sociale wetenschappen na de eerste Wereldoorlog.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BERNAL J.D. - De wetenschap als maatschappelijk proces 4. VII. De sociale wetenschappen in verleden en heden. VIII. Conclusies. De sociale wetenschappen in de geschiedenis. De sociale wetenschappen na de eerste Wereldoorlog.
Schrijver: BERNAL J.D.
Titel: De wetenschap als maatschappelijk proces 4. VII. De sociale wetenschappen in verleden en heden. VIII. Conclusies. De sociale wetenschappen in de geschiedenis. De sociale wetenschappen na de eerste Wereldoorlog.
ISBN:
Uitgever: Het Spectrum.
Bijzonderheid: 19650061, Antwerpen, Het Spectrum., 1971, Gebruikssporen. Good.
Prijs: € 10,00
Meer info vertaling van Science in History. Aula-paperback, doorpaginering, pp. 757-999. Met personen- en zaakregister op de 4 delen. Opgelet: dit is alleen het laatste deel.
Boek bekijken

MERS Antique Books

zakelijk

MERS Antique Books uit Antwerpen, Belgiƫ

Logo MERS Antique Books

*** PLEASE ALSO CHECK YOUR SPAM FOLDER ***
MERS Antique Books Antwerp | One of the finest online book shops in Antwerp since 2002 *** Congo, Architecture, Belgian History, History of France, French Revolution, Cadastre, Monastery, Media, Italian Literature, Science, etc. etc.

https://www.mers.be

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.