Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MERS Antique Books.


 

JANSEN Hubertus Petrus Henrikus - Geschiedenis van de middeleeuwen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: JANSEN Hubertus Petrus Henrikus - Geschiedenis van de middeleeuwen
Schrijver: JANSEN Hubertus Petrus Henrikus
Titel: Geschiedenis van de middeleeuwen
ISBN:
Uitgever: Aula
Bijzonderheid: 202209071310, Utrecht, Aula, 1993, Goede staat
Prijs: € 45,00
Meer info 9de druk. Pocket, 580 pp., index.
Van de backcover:
In dit overzicht van de algemene geschiedenis der Middeleeuwen komt alles aan de orde wat in het tertiaire onderwijs behandeld wordt. Tegelijk is het echter voor vele andere belangstellenden aantrekkelijk, doordat het op heldere wijze de kennis samenvat die schrijvers van monografieƫn over speciale onderwerpen bij hun lezers bekend veronderstellen. Naast de algemene geschiedenis en de historische ontwikkeling van de grote buurlanden komt ook de geschiedenis van de Lage Landen uitvoerig ter sprake. In de nieuwe editie zijn de opzet en het bijzondere karakter van dit inmiddels klassieke boek gehandhaafd. Toegevoegd werden inleidende teksten bij ieder hoofdstuk en een vijftiental kaarten.
Dr. H.P.H. Jansen was tot zijn overlijden in 1985 hoogleraar aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Hij publiceerde bij Het Spectrum ook: Kalendarium, geschiedenis van de Lage Landen in jaartallen. De bewerkers: drs. D.J. Faber is universitair docent middeleeuwse geschiedenis aan de RU Leiden; mevr. drs. J.M. van Marrewijk doceerde daar van 1985 tot 1987 eveneens middeleeuwse geschiedenis.
Boek bekijken

MERS Antique Books

zakelijk

MERS Antique Books uit Antwerpen, Belgiƫ

Logo MERS Antique Books

*** PLEASE ALSO CHECK YOUR SPAM FOLDER ***
MERS Antique Books Antwerp | One of the finest online book shops in Antwerp since 2002 *** Congo, Architecture, Belgian History, History of France, French Revolution, Cadastre, Monastery, Media, Italian Literature, Science, etc. etc.

https://www.mers.be

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.