Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel mind@work.


 

Post, Doeke - De derde weg - Een analyse en toekomstvisie vanuit vijftig jaar ervaring in de zorgsector

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Post, Doeke - De derde weg - Een analyse en toekomstvisie vanuit vijftig jaar ervaring in de zorgsector
Schrijver: Post, Doeke
Titel: De derde weg - Een analyse en toekomstvisie vanuit vijftig jaar ervaring in de zorgsector
ISBN: 9789035231153
Uitgever: Reed business
Bijzonderheid: 2009, 235pp, Gebonden. Als nieuw. Randen van papier iets verkleurd door zonlicht.
Prijs: € 4,90
€ 4,50
Meer info Emeritus hoogleraar doeken Post kan bogen op 50 jaar ervaring In de gezondheidszorg. Een veelzijdige ervaring, want hij was werkzaam in uiteenlopende secties binnen de zorgsector. Dit boek is gebaseerd op eigen wetenschappelijk onderzoek en gesprekken met mensen uit de zorg. Het is echter vooral een persoonlijk boek waarin post een eigen visie geeft op de ontwikkeling In de zorg.

Post maakt de huidige structuur en organisatie van de zorgsector inzichtelijk. Op grond van gesignaleerde trends doet hij voorstellen om de zorgsector duurzamer te maken. Hij kiest niet voor een terugkeer naar het oude stelsel , maar evenmin voor de huidige zorgmarkt, die is geënt op de individualistische mensvisie. Hij pleit voor een derde weg waarin solidariteit de basis blijft en de vrije markt wordt beperkt, en waarin de kwaliteit van de zorg een basis moet zijn voor competitie en niet voor geld.
De derde weg is bestemd voor wie werkzaam is In de curatieve zorg zoals artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners, voor sociaal geneeskundigen, in de jeugdzorg en bij GGDS of arbeid en gezondheid. Maar ook zeker voor beleidsmakers in de zorg, werkzaam bij overheden en in de politiek.

Bevat literatuurlijst
Boek bekijken

mind@work uit Den Haag

particulier

Logo mind@work

Omdat mijn boekenkast overvol begint te raken, moet ik helaas afscheid nemen van een aantal boeken. Vooral op het gebied van faciliteren, verandermanagement, management, visie, leiderschap en (politieke) besluitvorming. En natuurlijk veel verwijzingen naar viervoudige modellen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.