Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel mind@work.


 

Sander van Eijnsbergen - De lijdensweg van leiderschap - en het inzicht om dit te veranderen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sander van Eijnsbergen - De lijdensweg van leiderschap - en het inzicht om dit te veranderen
Schrijver: Sander van Eijnsbergen
Titel: De lijdensweg van leiderschap - en het inzicht om dit te veranderen
ISBN: 9789078408017
Uitgever: IMK Opleidingen - Alphen a/d Rijn
Bijzonderheid: Eerste druk. 94p Als nieuw
Prijs: € 8,00
€ 4,50
Meer info Beknopte literatuurlijst

verschillende management modellen, waaronder Quin, DISC en Jung

Voor veel managers en ondernemers is dit boek een opluchting. Het is plezierig te ontdekken dat veel managers tegen dezelfde problemen aanlopen. Sander van Eijnsbergen beschrijft op een toegankelijke manier hoe iedere manager een lijdensweg meemaakt alvorens plezierig en succesvol leiderschap te kunnen ervaren. Een feest van herkenning met veel bruikbare inzichten.

Het boek is ten dele autobiografisch, omdat het is gebaseerd op de ervaringen van Sander van Eijnsbergen als oprichter en directeur van zijn bedrijf IMK Opleidingen. Daarnaast zijn de ervaringen verwerkt van zijn collega trainers en van de managers en ondernemers die hij tijdens zijn trainingen heeft ontmoet.

Het boek heeft daardoor met name in deel 1 'de zelf gecreƫerde lijdensweg' een herkenbaar en praktisch gehalte. De manier waarop overtuigingen tegenwerken staan daarin centraal. In de daarop volgende hoofdstukken maakt de auteur gebruik van bestaande modellen om inzicht in het eigen gedrag en functioneren aan te scherpen. Ook hier geldt dat de manier van schrijven herkenbaar en begrijpelijk is, waardoor dit boek prettig leesbaar is voor leidinggevenden van elk niveau.
Boek bekijken

mind@work uit Den Haag

particulier

Logo mind@work

Omdat mijn boekenkast overvol begint te raken, moet ik helaas afscheid nemen van een aantal boeken. Vooral op het gebied van faciliteren, verandermanagement, management, visie, leiderschap en (politieke) besluitvorming. En natuurlijk veel verwijzingen naar viervoudige modellen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.