Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mirananda Karana.


 

Renard, Gary R. - Jouw onsterfelijke werkelijkheid / hoe doorbreek je de cirkel van leven en dood

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Renard, Gary R. - Jouw onsterfelijke werkelijkheid / hoe doorbreek je de cirkel van leven en dood
Schrijver: Renard, Gary R.
Titel: Jouw onsterfelijke werkelijkheid / hoe doorbreek je de cirkel van leven en dood
ISBN: 9789069637563
Uitgever: Altamira
Bijzonderheid: 2007, 238pp, paperback
Prijs: € 17,50
€ 4,95
Meer info Begin jaren negentig onderging Gary Renard een krachtige spirituele 'wake up call', die uiteindelijk - na negen jaar - zou leiden tot het boek The Disappearance of the Universe, dat direct een groot succes werd. Inmiddels reist Renard de hele wereld rond om lezingen en workshops te houden.
HET IS ALSOF JE EEN HEILIGE TEKST LEEST, VOL OUDE SPIRITUELE GEHEIMEN, MAAR DAN OP EEN EIGENTIJDSE, HELDERE EN PRETTIGE MANIER GESCHREVEN.' - Doreen Virtue
Jouw onsterfelijke werkelijkheid is een sterk vervolg op De verdwijning van het universum, de bestseller waarmee Gary Renard voortborduurde op de leringen van Een cursus in wonderen en het Evangelie van Thomas. Ook nu maken we kennis met de twee verlichte meesters Arten en Pursah, die indringende gesprekken voeren met de schrijver over thema's als: hoe kun je spiritualiteit volledig integreren in je dagelijkse leven, hoe ervaar je het goddelijke, en hoe slaag je erin het ego los te laten en reïncarnaties een halt toe te roepen. Flitsende dialogen (ook niet gespeend van humor) zorgen ervoor dat Jouw onsterfelijke werkelijkheid nergens saai of langdradig wordt. Gary Renard weet als geen ander serieuze spirituele thema's op een voor iedereen begrijpelijke manier te verwoorden.
Boek bekijken

Mirananda Karana

particulier

Mirananda Karana uit Wageningen

Logo Mirananda Karana

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.