Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MKW Uitgevers.


 

Palol, Miquel de - Igur Nebli

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Palol, Miquel de - Igur Nebli
Schrijver: Palol, Miquel de
Titel: Igur Nebli
ISBN: 9789074622172
Uitgever: Menken Kasander & Wigman
Bijzonderheid: Nieuw boek direct van de uitgeverij - gebonden
Prijs: € 18,00
Meer info In een vreemde doch tevens akelig vertrouwde wereld gaat een jonge provinciaal op weg naar de hoofdstad van het keizerrijk, bezield met het voornemen om het Laatste Labyrint voor het oog van de mensheid te ontsluiten. Zo begint de sage van Igur Nebli, Ridder van de Kapel, die zich in blinde drift een weg baant door de krochten van de overheid. Ondergedompeld in bacchanalen, belaagd door geheime broederschappen en op de hielen gezeten door huurmoordenaars, zoekt hij de frontale aanval en verplettert hij meedogenloos eenieder die zijn weg verspert, om ten slotte, in een bloedstollende apotheose, alleen zichzelf nog tegen te komen.
In deze roman nodigt Miquel de Palol de lezer uit om deel te nemen aan het Totale Spel, het kloppende hart van de Wet, waarvan de regels onophoudelijk muteren door de willekeur van de Rechters en het verraad van de spelers, waarbij de gelijkenis van het Spel met het leven zelf zich steeds dwingender aan ons opdringt.
Boek bekijken

MKW Uitgevers uit Leiden

zakelijk

Logo MKW Uitgevers

Een aantal oudere titels uit de Spaanse Bibliotheek, die niet meer leverbaar zijn via de boekhandel, bieden wij aan met een flinke korting. Zie ook onze website voor drie boeken voor de prijs van twee.
Verzendkosten per zending binnen Nederland: euro 4,00 voor brievenbuspost; euro 6,00 voor pakketten.
Verzendkosten Belgie: euro 10,00. Ander buitenland conform tarief DHL.
Wij kunnen pakketten ook verzenden naar een ophaalpunt van DHL. De kosten binnen Nederland zijn dan euro 5,00. Gelieve dit te melden bij opmerkingen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.