Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MKW Uitgevers.


 

Rey Rosa, Rodrigo - De Afrikaanse kust

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rey Rosa, Rodrigo - De Afrikaanse kust
Schrijver: Rey Rosa, Rodrigo
Titel: De Afrikaanse kust
ISBN: 9789074622462
Uitgever: Menken Kasander & Wigman
Bijzonderheid: Nieuw boek direct van de uitgeverij - gebonden
Prijs: € 8,00
Meer info Met raadsels omgeven zijn de gebeurtenissen rond een Colombiaanse toerist en een jonge Marokkaanse herder. Het toeval brengt hen samen in Tanger, aan de Afrikaanse kust, een grensgebied waar de herinnering vervaagt. De een breekt voorgoed met zijn verleden, de ander ziet zich bevestigd in de wortels van zijn bestaan. Een uil, traag en schrander, cirkelt boven hun hoofden en vormt de dunne verbindingsdraad tussen de twee jongemannen.

In glashelder proza, ontdaan van alle opsmuk, vertelt Rey Rosa een verhaal waarin de dingen nooit zijn wat ze lijken en de werkelijkheid even vluchtig is als verontrustend.

'De uil vloog laag in een cirkel rond de kraal en de schuilplaats van de herder voordat ze afdaalde naar de steile kust. Ze vloog tegen een harde wind in, langs de kliffen, in de richting van het donkerste deel van de avond.'
Boek bekijken

MKW Uitgevers uit Leiden

zakelijk

Logo MKW Uitgevers

Een aantal oudere titels uit de Spaanse Bibliotheek, die niet meer leverbaar zijn via de boekhandel, bieden wij aan met een flinke korting. Zie ook onze website voor drie boeken voor de prijs van twee.
Verzendkosten per zending binnen Nederland: euro 4,00 voor brievenbuspost; euro 6,00 voor pakketten.
Verzendkosten Belgie: euro 10,00. Ander buitenland conform tarief DHL.
Wij kunnen pakketten ook verzenden naar een ophaalpunt van DHL. De kosten binnen Nederland zijn dan euro 5,00. Gelieve dit te melden bij opmerkingen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.