Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Vonne van der Meer - Het limonadegevoel en latere verhalen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vonne van der Meer - Het limonadegevoel en latere verhalen
Schrijver: Vonne van der Meer
Titel: Het limonadegevoel en latere verhalen
ISBN: 9789046703113
Uitgever: Pandora Pockets
Bijzonderheid: 2005, Paperback. In goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 0,95
€ 3,85
Meer info 2005, Paperback. In goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

In de verhalen van Vonne van der Meer gaat het om fantasie en werkelijkheid. Hoe geloofwaardig kan een fantasie zijn? Waar ligt de grens tussen het feitelijke en wat iemand zich inbeeldt? Vonne van der Meer speelt een subtiel spel met de lezer, die van de ene aangename een intrigerende verrassing in de andere valt. Rijke schakeringen in thematiek, van erotiek tot euthanasie.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.